Aangenaam Klassiek-geschenk 2017 verzorgd door Harriet Krijgh

maandag 17 juli 2017 - 11:21

Na een aantal jaar met ambassadeurs te hebben gewerkt, staat dit jaar tijdens de Aangenaam Klassiek-campagne weer een musicus centraal. Het Aangenaam Klassiek Geschenk van 2017 wordt geheel verzorgd door de Nederlandse celliste Harriet Krijgh.

Het Aangenaam Klassiek Geschenk bestaat dit jaar uit een luxe vormgegeven pakketje, met twee cd’s met klassieke muziek, een boekje met ongeveer tien gedichten van Harriet Krijgh en een cd van ongeveer 35 minuten met door haar gespeelde werken. Bij aanschaf van de Aangenaam Klassiek-cd-box krijgen consumenten bovendien een Nationale EntertainmentCard ter waarde van vijf euro cadeau, die ze al gelijk kunnen verzilveren.

Henriëtte Zrour, projectmanager Aangenaam Klassiek en business manager Klassieke Zaken, in het laatste nummer van het NVER Magazine: “Degene die het ambassadeurschap uitdraagt, moet dat gedurende een lange periode van vier maanden doen. Het bleek voor de ambassadeurs in de praktijk moeilijk om dit te bewerkstelligen. Er dienen radio- en televisieoptredens en interviews gepland te worden en de agenda’s liepen vaak niet samen. Het was lastig om zo de ambassadeur voortdurend onder de aandacht te krijgen.” 

De campagne Aangenaam Klassiek vindt dit jaar plaats van 1 oktober tot en met 31 januari 2018. Tijdens de campagne worden 30 à 35 toptitels tijdelijk goedkoper aangeboden. De twee Aangenaam Klassiek-cd’s worden samengesteld uit tracks van de achterliggende titels, die gedurende de campagne voor midprice (14,99 euro) en budget (9,99 euro) aan de consument worden aangeboden. Ongeveer twintig nieuwe releases voor midprice en vijftien al eerder uitgebrachte topreleases voor tijdelijk voor een budgetprijs.