Armin van Buuren laat funky kant zien met nieuwe single

vrijdag 02 februari 2018 - 15:47

Na singles als ‘I Need You’ en ‘Sunny Days’ mag het geen verrassing meer zijn dat Armin graag zijn horizon verbreedt. De wereldbekende, Nederlandse dj en producer ziet keer op keer de kans om in het muzikaal onbekende te duiken en heeft dat nu opnieuw gedaan met zijn nieuwe single. Samen met de Australische singer-songwriter (bekend van ‘Firestone’ van Kygo) maakte hij ‘Sex, Love & Water’.

 

Luister naar Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – ‘Sex, Love & Water’

 

‘Sex, Love & Water’ werd geschreven in samenwerking met (onder meer) de legendarische producer/singer-songwriter Scott Storch – die grote hits schreef voor artiesten als 50 Cent, Beyoncé, Dr. Dre, Chris Brown, Christina Aguilera,  Justin Timberlake, Mario, Ricky Martin en Sean Paul – en staat bol van de slaggitaren, sexy blazers en meeslepende grooves. Samen met Conrad Sewells meesterlijke vocalen en een explosie van vibes die menig fan naar de dansvloer trekt, levert dit een plaat en een music video (met Conrad Sewell in de hoofdrol) op die van het leven een geweldig feest maken.

 

Armin van Buuren: “Ik heb al langere tijd het idee gehad om een wat meer funky of disco-achtige plaat te maken. Dus toen we tijdens een studiosessie in Los Angeles langzamerhand die kant op dreven, wist ik dat dat het moment was om die kant van mij te ontdekken. De bijdragen van rasartiesten als Conrad Sewell en Scott Storch waren zonder meer de kers op de taart en ik ben superblij dat onze nieuwe track, ‘Sex, Love & Water’, vandaag uit is.”

 

Armin van Buuren was gisteren te gast bij ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538 en primeurde zijn nieuwe single. In ‘De Coen en Sander Show’ bevestigde hij ook dat hij dit jaar op Koningsdag optreedt in Breda tijdens 538Koningsdag.