Prijswinnende game Owlboy vliegt op 29 mei de winkels in

donderdag 08 februari 2018 - 11:40

SOEDESCO kondigt met trots aan dat de gerenommeerde adventure platformer Owlboy zijn vleugels heeft uitgeslagen en momenteel richting de winkels vliegt. De fysieke versie van Owlboy is vanaf 29 mei beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation®4.
 
Bekijk de trailer: https://youtu.be/zmtXJjw_1CQ

Hans van Brakel, Executive Manager bij SOEDESCO: “We’ve had to keep quiet about this for some time, but now I can finally announce our first physical Switch game! Owlboy is a really great title to start off our Switch line-up with, but we’ve certainly got more coming up’’.
 
Vol lof ontvangen
Zowel spelers als recensenten zijn laaiend enthousiast over Owlboy, een fenomenaal vormgegeven avontuur dat ontwikkelaar Dpad Studio maar liefst tien jaar gekost heeft om te ontwikkelen. Zo ontving Owlboy bijvoorbeeld al deDestructoid Editor’s Choice Award met een perfecte score van 10/10. Owlboy stond ook in de top 15 beste spellen van 2016 van Time Magazine en kreeg een gemiddelde score van 8.8 van de pers op MetacriticThe Telegraph schrijft dat Owlboy ‘’de lat torenhoog legt’’ en geeft Owlboy een score van 5/5.
 
Het ontroerende verhaal van Owlboy
Owlboy vertelt het hartverwarmende verhaal van Otus, een onhandige uil die zijn draai niet helemaal kan vinden in het leven. Het noodlot slaat toe wanneer een bende kwaadaardige luchtpiraten het land van de uilen binnenvalt. Wat volgt is een fascinerende reis waarbij Otus door hemelsblauwe luchten en duistere ruïnes vliegt en daarbij oog in oog komt te staan met monsters en andere vijanden. Otus moet de speciale krachten van zijn vrienden inzetten om het kwaad te overwinnen.

Features:

  • Meeslepend en ontroerend verhaal over een onverwachtse held 
  • Schitterend ontworpen in gedetailleerde en kleurrijke pixel stijl 
  • Draag Otus’ vrienden rond om hun speciale vaardigheden in te zetten 
  • Volop variatie in verschillende soorten omgevingen en vijanden 
  • Verken indrukwekkende kerkers en strijd in epische eindgevechten